sitte ja silleen! Viikko on takana kevälesken elämätä. Uusija ehokkaeta emännäksi eijoo ollu ovella jonossa. Mistä lie johtuu! Sanovat että kyllä saalistaja saaliin löytää jos on löytääkseen!

No, ei kyllä oo kaepuutakkaa. Sähköpostiinhan tuota on joskus tyrkkyä. Mistä helevetistähän ne lie saaneet tietoosa, että leskijä on vappaana liikenteessä.

Sanovat ettei immeisen oo hyvä olla yksinään? Mitä sitä helevetin hulluva. Millon paremmin ajatus lepää tae sitte jottae kehittää ku yksin. Kanssa eläjä kun tuossa alavariisa katisee, niin ei siinä runoratsukaa kovin korkijalle lennä, kun se jo jonaki helevetin uutisankkana ammutaan alas!

Tuosta suora aasinsilta - ja miksei sitä voe ratsuki koputella - noehin lentäviin. Taesin kertuva kerrattaen että päevän hyvänä työnä kunnostin linnunpöntön tuohon takapihan väliaetaan. Aevan tuohon silimijen alle.

Niin eläpä se mittää. Homma onnistu ja siinä pariskunta on kovassa pesimistouhussa. Kirijosiepoksi lintuja olin tunnistavinani. En kyllä oo mikkää ornitoloki, mutta kattoen tuolta konneelta. Komijahan tuolla on se laoleluääni. Jo vaen sitä kelepaa kuunnella. Niillä näöttää olevan kiireajat menossa. Kuitenki aena muutaman värssin tuossa aijan päällä vetasevat. Mukava seorata. -O-