Palijo on poruva riittäny lätkäjuhulista. Kivahan se on kun on mukavaa, kalija maestuu ja henkiki on katkolla. Kovin holtitonta näky homma olevan. Noustiin katoille jopa lyhtypylväesiin. Kalijapöhnässä kun se aevotoeminta lakkaa. Hummeettivelli mennee liijan lirppanaksi, eikä ihiminen palijo apinasta erotu. Tosin apinaksihan nuo oli pukkeutunneet.

Nyt on meleko suttunen sää. Vettä on tullut kai koko yön. Kalsiakin on ilima alle 10 on digitaali ja eipä taia paljon päivän aikana nousta. No, hyvinpä tuota tarkenee kun vettää villasta ylle.

Kevälesken sonnaattia tässä soettelen. Rouva lähti liitämään taas eilen. Osotetta ei sanonu. Kaeppa sillä päämäärä lienee. Tae millon ne naeset mitään suunnittelee.? Päähän jotain päläkähtää niin se on menoa. Ei kai siinä jos sellasestanaotintosa saanee.

Väli aekatietona pittää sanua, että paenoki on jatkanu hijasta laskuvaan. Miten nyt kun oon yksin tuleeko syötyä kahhen annokset!  Pitää koittaa järijen kaa touhuta, eikä laittaa suuria määriä. Vuuenvaihteessahan aloitin uuvella meininkillä. 101. 6. Tais olla vuojenvaihteen tarkka. Tänä aamuna oli tulos lähes 8kg vähempi. Ei ollenkaan paha. Puol vuotta niin lkokonaspaenouku alkaa 8. joka on tavote.

Laihutus itsessään ei ole vaikeaa. Pitää vaan muuttaa entisiä tapoja. Pitää katsoa mitä ja kuinka paljon syö. Se on tosi vähän mitä joutilas tarvitsee! Vaikka polen joka aamu 10-20km kuntsikkaa, niin puurolautasella menee pitkälle. -O-