jälleen viikko loppuillaan. Laeskotellessahan tässä päevät on menneet. Kevälesken loposat päevätki loppu. Arki iski jälleen päällensä!

Pöntöllä on pölinätä. Näöttää ette isäntä on melekeen aena reissussa. Oon hankkinu semmosta tietuva, että tuo kirijosieppoisäntä on melekonen semmeikka. Potkii aesan yli. Harmi vaen kun ei tiilä käökö siinä vieraeta isäntiö rouvaa viihyttämässä.

Oes etes kiikari niin pääsis tarkemmin seoraamaan lintujen touhuja. Ehkäpä jopa tunnistaan eri yksilöt..

Varpusen piiskutuski kuuluu jostae tuolta pensaekosta. Kaeppa sillä pesä siellä. Varpusen ääntely on kuitenki melekeempä ärsyttävvää. Vaen suunvuorohan se on sillekki annettava. Siinäpähän piipittäkköön, vae miksi tuota sanosi?

Komija päevähän tuo taetaa tulla. Tiijä vaekka jo paijan saa heittää poekkee tuossa takapihalla katellessa. Aorinko tekisi hyvvää tuolle psorille. Jospa se kutina pikkusen vähenisi. Oon koko talaven syöny tuota E-vitamiinia.. Ja näppistä kattoen on se auttanut. Syksyllä jo päivän naputellessa näppis oli hilseen kuorruttama. Nyt menee päiviä, ennenkuin tarvii putsata. Aurinkostahan sitä E-ta tulee ilimaseksi.

Näellä mennään! -O-