tapahtuu! Niin ku nyttii on tää äetijenpäevä. ONNEA KAIKILLE AITEILLE! Äitihän se on jokkaesen immeisen ja miksei elukankin se tärkein olento. Äitit kantaa lapsestaan huolta ja tuskaa läpi elämänsä ja myös iloitsee kun lapsi menestyy.

Mutta taitaa olla ne surut suurempi asia mitä äitit saavat lapsistaan kokea? Voi vaan aavistaa äidintuskaa jos lapsi tekee jotain hirveää. Silti äitinrakkaus kestää ja hän tekee kaikkensa lapsensa selviämiseksi tiukasta paikasta normaaliin elämään.

Luonto kai on sen järjestänyt, että emolla on niin voimakas hoivavietti. Villissä luonnossa olisi jälkikasvu aika vähäistä ilman sitä? Uroshan häipyy tempuy tehtyään huitsun nevadaan.

Äiteille näyttää tulevan hyvä päivä.Aurinko paistelee ja lämpö nousee rytinällä. Alkaa olla jo +10 mittarissa.. On aivan tyyntä ja linnut piiskuttaa takapihan pensaissa.

Tälle päivälle olis synttärikakkua tievossa. Maistuis varmaan sullekkin. Äiti lienee monessakin perheessä jo saanut kahvikylvyn vuoteeseen. Lapset on laulaneet ja elämä on maistunut! -O-