Varmaanni ku on alakuun päässy. Eilen oli jo pitkä päevä juhulija ja tännään juhulat jatkuu. Ei mulla toki, vaen tuolla suuremmissa kylissä jossa se rilluttelumeininki opitaan jo polovenkorkusina, ettei peräti äetinmaijossa.

Seon kummaa että kun saahaan pää täöteen viinaa tae huumetta se suomalanensisu vaatii pyrkijä esille. Tullee se uhoamis meininki ja tullee luulo olla kukkulan kuninkas.

Tietysti taskussa pittää olla nyrkkijä nohevampaa, Morraa ny kumminki, ettei peräti stiletti? Sillä sitte tökitään naapurin juhulapuvun selekä halaki ja suattaapa siinä naarmuuntuva se syntymälahajaksi saatu Aataminpukuki.

Mitä nuo lehet kerto niin eilen jo oltiin otettu maestijaesija siihen suuntaan. Puukkojunkkarit ovat liikenteessä. Oletko valmis?

Akattii alakavat olla tasaarvosija noessa verijuhulissa. Hyvin heilahtaa naaraskissan käsi johon on jostae veskasta löytyny nahkanläpäsevä teräase.

Kun on eilen hyvin harijotellu niin nytsitte onki tosi kysseessä. Kelittii tuntuu olevan paramoelleen ja pyhiä riittvästi. Jäläki on varmaani sen mukasta. Hukkunutta, tapettua, aoton alle jäänyttä ja saattaapa se joku tehä 1-narusen kiikunki, kun on kyllästyny aenaseen ryyppytouhuun ja sitä muutamaa karvalämpärettähän ne jahtaa jokapuolella vae joko lie ruskeereikä vieny voeton?

Rumat on pääsiäesnnii kasvot, vaekka alakuperänen tarkotus mahtaa olla aevan toenen. Vaen menkäs teet? Näellä mennään! -O-