että eihän ne tuon mittarin laakerit tuommosta votakkata kestä. Kiinni ne leikkasi, eikä montooria oo tievossa. Saapa nähä millon taas numerot näkkyy vaeko ei koskaa. No eipä tuolla niin välijä. Näkkyypä ne kävijät tuolla Vuotatuksen omissa tilastoessa. Ja kovin kaponen asija vaekkei näökkää.

Monenlaesta ilikeöttä tässä on mielessä ollu. Saapa nähä pääseekö ne totteotumisasteelle. Nämä vaalijännitykset haettaa tän viikon normaalija elämää.

Niistä vaaleistaki tässon monenmoeta visijota. Sitä on koettanu haarukoija kuinka valtaviin mittoehin tuo Persumanija kasvaa.

Voe olla että ei niin suuriin. Mistä nuo tietää.Pyhäiltana se rävähtää. Jo 8 aekana kun ennakkoäänet julukastaan, niin tietää suunnilleen millasessa Impivaarassa sitä ensikessää kohti mennään.

Totisella naamalla puhhuin, ei kae niillä vaaleilla lyhyvellä tähtäöksellä oo suurta vaekutusta. Vae mukava seon kuvitella , että tullee jännitystä elämään.

Tietysti vaalit vaekuttaa pitkällä tähtäemellä. Riippuu millasija päätöksijä ja lakeja evuskunta tekkee. Vaen tuskin se sivu leivästä vie? -O-