oon tässä aatellu, että on se kamalata kun niin monta immeistä joella on elämä aevan alussa on vastuullisten huolimattomuuen takija menettäny henkesä.

Pienet, pojat varsinki, ovat innokkaeta tutkimaan ja tarkkalemaan käjestä pittäen huomaamijaan asijoeta. Varsinnii virtaavalla veellä on kumma vetovoema pikkupoekiin.

Törmät kuitennii on nyt liukkaeta ja virran voema valtava. Jos tuluvivaan vetteen pikkupoeka hojeltuu, niin vaen ihime voe pelastaa. Siinä on aekusellaki tekeminen, että pelastuu.

Ennen sitä jojenvarrella asuvien täöty keksijä pentuilleen pelote. Sillon ku ei ollu näetä "viisaeta höperehtijöetä" jokka höpöttää lasten ahistumiseta ja mitä kaohukuvija niilla liekkää?

Ennen jojessa asui Näkkejä ja muita hirmuja. Ja muutenki oltiin tarkkana, ettei lapsi yksin lähteny harhaekeen. Yleensä se oli aika tehokasta. Harvon tapahtu menetyksijä.

Nykyväähän lasta ei saes varottaa mistää. Kettuki kurittaa pentujaan, mutta ihimisen pennut on "suojeltu" kaikelta pahalta. Kaekki on vappaata . Pentu saa pittää ite huolta itestään. Ei saa neuvvua tullee traumoja. , ahistusta - tae kuolema! -O-