kesästä oli ilima par päevää, vuan nyt taetaa lykätä vastavaekutusta, se voe imasta tuonne miinuksen puolelle vielä rankasti. Yhä vielä näkkyy luntaki kun ulos kahtoo.

Ny se alakaa taas se muuvan hullutus. Tarkotan sitä saakelin lätkää. Pari viikkoo ei muuta kuulekkaa töllöstä kun vaen, että se ja se hakattiin henkihieveriin.Liekkö tuo ees urheiluva? Jumansukka kun jätkät hakkaa kuin hulluna vastapuolen kaverija.

Siksikö laji on niin suosittu? Verta pakkiin ja enkeli lentoon?  Fanittajat sitte sen jäläkeen tappeleet ja inttää siihen asti kun seoraava suurempi matsi on käsillä.

Mie en oo ikkää ollu lätkän perrään. Kae seon niin hienuva pelijä, ettei sitä pölijämpi tajuva. Sen sitä tällähi ällillä tajuvaa, kuka on ekaksi maalissa, on siis voettaja, mutta se mennee arvaeluksi jos joukkuvepelissä meinaa sitä parasta maelan heiluttajjaa veikata. Liekkö se joka lyö kaverija raskaemmin.

Vae eikae siinä. Vappuhi on tuossa ovella jollaki jopa sänkyssä. Sima sihisee tuvan nurkassa ja äijänkaatajaa on tulossa. Pikkulinnut kuksii ja kevätuulet kirmaa pitkin peltoja. Ajaneeko jottae takkaa, vae onko takkaa-ajettu?

Oekijastaanhan tuuli on johonki kututtu. Matalapaene kuttuu täöttymystä. Tuuli onki oekijastaan imuttelua. Kevvään suutema talavelle? -O-