tempasi tuon tuulepuhurin. Pouta Pekka eppäeli, että vastaa se parijakymmentä pakkasastetta. Suakeli sehän hyytyy hymyvirne jos Soenin Timpallahhii.

On se vaen meleko politiikko. Jälakiviisas ja kääntää sanomisesa aena kansaan meneväksi. Takki kääntyy ehtimisseen. Suurilla korvilla kuuntelee millasta vinkunaa kuuluu toreilla ja tokihan on persu ollu koko ajan sitä mieltä.

Poulistiksikö ne viisaat niitä sannoo. Vae ei se mittää. Illalla oli 1, tosi sortin sakkija. Ne kun valtaan pääsis niin kaekki kultakehossa kellahtelisi ja synkkät arkiset murheet olisi poes pyyhkästy. Työn ikkeestä vappaotusi justiin. Valtijo maksaa pollottasi kansalaespalakkaa. Enerkijjaa ei tarviis kun aorinko pollottasi tammikuussaki täyveltä terältä.

On se hassuva kun tuommosta sontaa kehataan suoltaa suusta, vaekka itekki älytään, että kaekelle pittää löytyvä maksaja ja tietysti tekijä. Jos kaekki vettää lonkkaa se paska heittää meleko äkkijä haesemasta.

No, viihettähän se on näen vaalijen alla. Puoluveet kyllä erottuu aika hyvin vastuun kantajiin ja toesenperseellä tulleenistuviin. Vaalit ratkasee ja sitte eletään semmosta elämää kuin kansa on enemmistöllään halunnu. Siihen on tyytyminen. -O-