immeinen aena arvaamiten ne assiit kullonnii pyörii. Sitä ei aena hoksaa että seon huommenna eri kurssi ku tännään. Oekijastaan koko elämässä.

Nynhän seon ollunna kovassa kurssissa tuo maalimantilanne. Sekun se muutama tiktaattori aekoo höökijä kansan matalaksi. Meinovaa pistää pystyyn varsinaeset tappajaeset.. Siellä ei jätkän henki palijokaa maksa.

Raohattomuus tuolla läi-ijässä vaekuttaa meillä lähinnä polttoaeneen hintoehin, Sehän taasmerkittee paeneita kustannuspuolelle ja hintojen nousuja. Tävän Taavilla ei ole muuta mahollisuus ku tiukentaa menojaan. Eläke kun ei nouse ku viivellä, jos sittekää.

Vaen mitäpätuolla ihtijään ressaa?Menihän se etteenpäen mummoki lumessa, vaekka oli lyhyvet jallaat ja ei ollu housujakaakk, Saattopa olla Vaohi.Mummo.

Kohtapa tässä ellää jalakoesa juuresta, niinjuse entinen lehemä. Nevalle vaen mustapäetä popsimaan. Aorinko paestaa ja kevätuuli yltyy , räöstäät tippuu ja hommaa riittää kun satuva korijaa, eikä seoo kaokana sekkää, että jos on lunta katolla, niin on sitä maassaki. -O-