huumori ja ajanviete. Nääs itte Mooses on töllönruuvussa porisemassa missä kunnossa ne nahkat siellä nahkurinorrella ovat.

Voe siinä olla meleko vaekija paekka. Temareille kun kaekki naoraa jopa pilikkaa. Taetaa olla semmonen pelekkä vitsi koko puoluve.

Ei silti sammaa katekorijaapa taetaa olla kaekki puoluveet, laijasta laetaan, että kyllä kansalla on tivolija luvassa etteenkipäen.

Persut varsinki ovat suuren naorun ansattevija. Sakkihan on niin kirijavaa kuin riikinkukon perä. On entistä kommarija jos sossuva taetaa olla jopa x vihreitä?

Voe siinä käyvvä paekat ahtaaksi jos nuo suuren vallan saa. Soeni pääministerinä jo naurattaa. Vaikka voi ne sen linijat hyyvyttää kaiki toiminnot.Hymy hyytyy kansalta, kuin myös veijarilta.

Siinä ei enää vitsinvääntö riitä kun vaajitaan myös tekoja. Vaikeitakin päätöksijä  ja ennenkaikkea yhteistyökykyä, jos nyt ei peräti persut vetase yksikertasta enemmistyvä. Heh, mahtas mennä kaikki päin persettä?

Kansan käsiissähän kaikki on. Onhan noita kansanvillittijöitä ollu ennenkin, kuten hitleri ja stalliini pienemmistä kihoista puhumatta. Aina on ollut seurauksena kaaos. Mutta sitä saa mitä tilaa! -O-