se tuo Poutijaesen Tanija eilettäen laski mutkamäkijä. Ryöttä kaekkijaan kun tökki sitte loppumäjessä. Sinne män palakkijorahat kulta ja kunnija.

On se pienestä kiinni, hommassa kun hommassa. Se saattaa aevan loppusuoralla tulla joku arvaamaton, jota ei oo osannu ottaa huomijoon. Eipä siinä kerkijä laatimaan uutta seleveötymisratekijjaa.

Mehtään mennee että rytinä käö.

Niin se mahtaa käyvvä tuolle Soenin Timpallehhi? Nythän se on pollotellu suosijon ylämäkijä yhtä nopijaan kuin huipullepäässeet laskeet alamäkijä. Jutallahan tuo onnii semmonen votakka verkkosukissa, että vaekija on jarruttaa. Silimäpakoja tullee ja paeneet sisällä kasvaa ennennäkemättömiin päästöehin joesta on jo nähty esimerkkijä viimeaekoena.

Mutta jos ei äkkinäesenä laskijana ossaa suunnata poestoputkija oekein, niin se voe laskunoppeos vaen kiihtyvä.

Eipä tuota tosin kukkaa jääne kaepaamaan. Jutta on pelisä pelannu Jutta saa mennä.

On siinä eessä päen mielenkiintosija väettelyitä. Sammakoeta lentelee jokkaesella. Tae aenaki paskalehistö keksii sanomisista pukinsorkkija, jotka vetastaan asijayhteyvestä erroon. Sitte kaohistellaan kuinka joku sano niin ja niin ja vetastaan kissankorkuset lööpit Marketin etteiseen. Seon raakaa pelijä kun politiikasta on puhe. -O-