paekasta toeseen suap ny matkaelijat rynnisttee. Mitenkä se olikaa? Matkaelu avartaa!!! Ny suavat peleko persiissä outtee siellä Ekyptissä mistä päen alakaa pamppua tulla päen näkyvä tae pienet sievät luotit soettelee sitä kuoleman säveltä.

Ei se Muparakki lähe tiktaattorin pallilta ees kulumalla. Mitästä hulluja. Kiinni pittää pallin laijasta kynsin hampaen.Nyhhän se otti jo lähes vuuen järijestelyaekaa. Sitte kun H.hetki tullee sannooki . Aprillijä!

Seon tuo valta makijaa ja varmaan Muparakki on pistältäny sukanvarteen suurta setelijä. On se helevettijä, että yksi suap hallita koko kansan tulosta.

Voehan se olla, että Tarijahhii tekkee Muparakit  pikapuoliin kun homma on katkolla. Katkeraa seon hällähhii luopuva vallasta ja suurista tulloesta. Niin ja se laotanenkin muuttuu teevajiksi.Elämme jännijä aekoja.

Sepä on meikäläeselle yhtä pitkä kuin levijä, miten hommelit hoetuu, jollaki laella kumminki. Että eipä nosta ressijä. Tulipahan otettuva kantaa kantapään kaotta. Oesinohan minä kantapääkirijottaja?

Pirunko välliä! Kuhan jottae. -O-