yhä vaen pakkanen jaksaa panna!Nyttii on tikitaalissa 32.4 pykälätä. Töllöhän tuo tosin luppaelee viikonlopuksi jo pikkusen notkijampaa säätä.

Kyllä kae ne on sähkömittarit pyörineet meleko votakkaa ja lompsan kohalla persposken päällä on asunu ontto tunnelma. Siinä pittää olla setelirahhaa jos meinaa sujuttaa vattenvallin samalaskut.

Vaen siinähän se mennee nuoruus kamalampija aekoja voonatessa. Tullee aeka jolloen ei aota setelit, eikä polovirukkoukset, noutajat vievät, eivätkä takasi tuo,

Tiisselimiehettii neon meleko pinhuusissa. Joka asemalla ei löyvvy arktistalöpyä. Normaali talavilaatu jämähtää suotattimiin ja putkiin. Siinei oo hymy herkässä etes ammattinaorattajalla jos40 asteen pakkasessa jää johonki olemattomuuven ja ei missää rajalle.

Jos kämmi tapahtuu, niin sillonhan on myös kännyn akku tyhyjä. Vesilinnun heittoon sopiva, mutta vesilinnutki on etelässä, joten eipä onnistu lintupaistinkaan valmistus.

Tulivehkeet tietenki on unohtunneet, joten siinä seisot tuntralla loestotiisselisi kanssa, joka on saanu naapurisi katteuvesta viherijäksi.

Pahimmoelleen tietenki naapuri on sillä kuppasella Latukalla sammoella seuvuilla ja ohittaa sinut ja naoraa paskasesti.

Juluma on maalima jos sitä ei hoetele lähinaapureitaan.  Ei se niin palijo oo jos moekkaa tavatessa ja muutennii hoetaa suhteet siihen malliin, että saa apuva jos apuva tarttee.

Kylymä paekka on maalima niin henkisesti kuin muutenki. Hyytyneitä hymyjä tippuu immeisten naamalta ja vääntää kasvot julumaan irveeseen. Kyllä se turisti sitte ihimettellee Suomenkansan luonnetta. -O-