hommelit mallillaan... nimittäen noehen  terveöskaoppijahen kohilla. Suakeli maenosmiehet on keksineet tuon terveyvven hyväksi kohteeksi.  Kohta kae aotojaki maenostettaan että kun jouvvut tällä aotolla kolariin niin sillä on tervehtyttävä vaekutus.

- kele kun piimät ja jukurtittii on terveöspommeja. Kun särpää joka päevä jottae saakelin moskaa, niin jopa on tievossa terve ja huoleton tulevaesuus hammaan iäesyyteen asti.

Vaekka ruoka on niin terveellistä, niin silti saerastettaan enempi kuin koskaan. Pää kaenalossa mennään lekurille vähintään kerran viikossa. Lääkäri tietysti määrää kovija rohtoja pahemmin tutkimatta, että kerkijjää käsitellä koko jonon.

Sitten pistetään pillerijä poskeen. Huumaavaa vaekutusta tehostettaan ottamalla vähintään kymmenestä purkista luontaeskaopan kalliita ravintolisiä. Niitä mätetään kourakaupalla. Eipä ihme jos päässä huimaa ja syvän pompottaa.

Eipä tässä kun pillerijä poskeen ja piimää naamariin, että voe kanssavajeltajille asijantuntijana valistaa, kuinka tehokasta eri pillerit ovat. Kokenu kaeken tietää. -O-