sitä on tullunna syötyvä, vaekka oli päätös, ettei liikaa sorru ahamimaan. Kuitennii näen näöttää käöneen, aenakin jos vaakaan uskoo ja miksempäs usko. Näöttäähän tuo alaspäenmenot oekein - mielestäni - miksi ei siis isompaampäen?

Katoppa kun selevitän. Mulla on ollunna se satanen ehoton yläraja. Elä se mittää kun joulunpyhijen jäläkeen kipusin vaakalle niin näötti 101,6. Tietäähän tuon, siitä tuli kova ihtesa morkkaaminen. Alan kyllä uskuva että joku ihiminen lihhoo silimän kaotta. Pöyvässä oli kyllä tavaraa, mutta vähä sitä laotaselle otin.

Oesko se suklaa??Sitä on tullu kyllä tuhottuva usijampi rasija ja levy. Tuossa äärellä on niin hups, kohta huomaa, viimestä viiään. -kele.

Oon tassä nyt katumusharijotusten alakutaepaleella.  Vaaka näötti tänä aamuna pitkää 9. joten taas ollaan sallitulla aluveella, mutta ei siinä oo vielä palijo toleranssija. 100g oo ku yksi voeleipä. Ja sehän jo syötynä muuttuu kiloksi. Heh!

Pölijää kae seon kellekkää läskeistään valittaa,  Vuan ajattelin , että ehkä se aottaa kilivottelleen kun on kirijotettuna juluki.

Sehän on  luonteenheikkoutta jos ei muutamaa kiluva saa vyöräötettyä mäkkeen?

Ehkä joskus raportoen miten on äijän käöny, alarajjaa ei oo., mutta siitä tuskin on pelekuva , että anorektikoksi tuun. On se sen verran  tullu riippuvuussuhe tuohon sapuskaan. -O-