nimittäen tästäki päevästä. Ihan mukavastihan tuo mennee, vaen sehän on päevän renti, että pittää kitistä ja valittaa kuinka helevetin huonosti on assiit. Perkele kun ei pääse reissuammaan ja huorraamaan kun kymmenkunta kertaa vuuessa. Huoraosmatkojahan ne nuo etelänreissut on.

Eihän tuo mua haettaa, enkä oo katteellinen ollenkaa, vuan ihimettelen ettei sitä selevästi sanota mistä oekein on kysymys. Ilonpitäminen kun on kuulema juomista ja naemista. No, näen olokoo. Siitä vaen.

Jaa, mistäs minun pitikään? Niin siitä kitisemisestä. Voe taevas, Nykyaekana on vaekka kuinka valtavat mahollisuuvet jos on halua rikastuva. Kitisemällä ei kukkaa rikastu. Joka haluvaa vöyristyvä niin ei muuta kun yritys pystyyn. Alakaa tulla tarttirahhaa ja sen monenlaesta tukija ja avustusta.

Turhaa on kitinät ja volinat. Tietysti pitää olla älyvä ja taetuvaki, että homman osaa, mutta nykyaikana on monenmoesta koulutusta ja opettajaa, ettei homman siihen pitäs kaatuva.

Tietenki on mukavampaa kalijatuopin ääressä kaveriin kansa kitistä olojen kehenoutta ja jos on sopiva sakki niin valitaan sopiva  uhuri, semmonen joka ei pysty hanttiin panemaan. Silta otetaan rahat ja jopa henkiki.

Ohan se vähän silleen, että niitä siivelläkyyhöttäviä löytyy joka puolella. Suurta suuta kyllä löytyy, mutta työstä kun puhutaan jopa on hilijasta poekaa. Eipä tuo taija kummemmaksi muuttuva. Ja mikä naorettavinta. Nämä on löytäneet Messijaan Soenin Timosta??? Hehee! Aotuvaeta ovat hölömöt, sillä niitä on heleppo jymmäöttää!!!

Näellä mennään -O-