mutta näen se mennee. Tammikuu vettää viimmessijään, vaalikiima kovenee ja linnut kuksii kuusikossa. Joka puolella on kevvään ototusta ja kukkaa ei kaepaesi ennään pakkasta ja tuiskuja.

Vuan eipä se taija vielä olla peli pelattu. Valtavat lumimassat oottaa vielä alasputuvamistaan ja Siperijassa Pakkanen kahtoo millon Suomenkansa on helepoenta yllättää ns, housut kintuissa.

Siinä pierastaan vielä moni lämmin pieru. Ohan se merkki että henki on tallessa ja ruvis pallaa antajen pierulle tuikijan hajun.

Näehin talavisiin uhkakuvviin antaa selevää maostetta ja makuva vaalikiima joka oottaa jo aevan nurkantakana. Uskon että  monet mielenkiintoset väettelytnähhään töllössä. Vaekka Persut ovat kohta suurin puoluve, näötästää, niin luulempa, että kupla puhkijjaa. Eihän Suomenkansa voe olla niin tyhymää olla, että luulisi tyhjillä puhheilla  ja sanankäänteillä jotain muutosta tuovan.Miksi pitäisikään? Ollaan koko ajan parempaan menossa. Työttömyys laskussa ja ruuan hinta nousussa. Oes kalliimpaa tuo eväs niin jospa se laihutus oes helepompaa?

Jos tuokin muutosta niin paluuta johonkin -60 luvulle. Tuskin sitä kukaan haluvaa. Oekein naorattaa, kun aattelisi Timpan heiluvan pääministerinä??? 

Kaaaokseenhan homma johtaisi kun aletaisiin lupaksia täyttämään ja joka jätkälle työntämään rahaa haarakepillä. Kukaan ei tekisi työtä kun kalijalinjalla olisi suuremmat tulot.

Kyllä kae aeka näöttää mihin mennään. Toevotaan parasta, pelätään pahinta. Kansa valihtee! -O-