kun lumerot vaehtuu niin nopijaan. Vielä eilen kirijotettiin 10 ja ny11. Pitäs siinä jotahi säännöstelyvä olla.

Siinon 365 päevän urakka eissä, aevan umpihankena.Jos oes ennustajaeokko sitä saattas lakratella vuuven tapahtumat juurtajaksaen, mutta vaekka kuinka pinnistää ja silimäsäkki kiinni lupsaottee, niin näkkyy vaen pelekkää mustaa.

Eipä se tosin oo tarpeellista tietääkkää. ja jos arvaan rupijaa niin pieleen mennee varmasti.

Vaen eileniltaan palatakseni. Voe Poijjaat olihan se sottaa. Rakettija lens joka suunnalta ja semmonen paoke oli päällänsä, että ei paremmasta väliä.

Tuli vaen mieleen kuinka palijo raketeista oli ostettu sosiaalituen rahhoella. Se kun raha tullee helepolla, niin sitä ei ossaa arvostaa vaan pannee menemään vaekka rakettina taevaalle tae kalijaan.

Kyllä se köyhäki voe naottija, jos siinä jotaki naottii, kun kahtoo kun rikkaat paokuttaa. Raketteja on hiukka hankala ampuva sisätilloessa, vaekka oesi avaratkin salit ja salonkit.

Ei muuta kun köyhäperkele siihen rikkaan ampumaharijotuksija kahtomaan. Käöttää ne sossurahat vaekkapa leipään?

Vaen ei kae tässä kun pittää alakaa kuluttaa tätä vuotta entisseen malliin. Sohova on pehemijä ja mikkää ei himmennä olemisen aotuutta. Mittää riesaa ei oo näköpiirissa (tsemppaa hän ihtijään, ettei menisi fiilikset) Lämmintä ja evästäki riittää. Mennään kohti valoa ja kevättä, eikö siinä ole jo paljonkin ilonaiheita. -O-