tästäkää talavesta. Siinä on kahaveitikallaan ollakko pakkasta vae eikö olla. Seon semmonen Hamletti syntrooma. Eikös se joku Hamletti, ei oo mun tuttuja, sanonu ollakko vae eilö olla.

Siitäkää ei oo hajuja mistä siinä oli kysymys. Viiksettikö äijä pahasta naeset vae liekkö suunnitellu harakirija, Tae eikö se oo jaappanilaesten hommija?  Ne harakirit. Hamletti oesko suunnitellu itsarija.

Voehan se olla joku muuki juttu, en tiijä. Tuumiskelin itetykönäni että sillon ei voe ennää olla jos on kuollu?

Tae pirustako senkää tiennee. Jospa vaekka henki hevosena kirmaa savannilla.

Seon niin vaekijaa selevittää nuita virtuvaalitapahtumija. Niissä lun ei jää ees sitä DNA.ta. Sehän aenaki rikostutkimisessa on A ja O, eli alaku ja loppu. Mutta mitempä sitton alakuva jos ei oo mittää konkreettista käjessä. Käjessähän on usseimmiten hätä, varsinki jos kukkaa ei oo ojentanu auttavaa kättä. Sillon käsittääkseni käjessä on vieras käsi.?

Seon käsi monesti myös taskussa joskus vieraan taskussa. Sillompa sitä onki jo vieraella veräjillä josta ei ossaa kotija jos ei oo kompassia mukana. Jos taas on pelekkä passi, voe matkustaa sinne Taemaahan ja sotkeotuva huumepisniksiin, ja siinä sitä onki kusessä, tae paremminki nalakissa siellä Taevanin putkassa jossa ei lempeitä lirkutella, vaan potkitaanpäähän jos persiiseen.

Kyllä minä taijan olla!!! Näötästää olevan melekosen vaarallista antaa sielun lähtijä reissuun.. Täh? -O-