pahin takana. Tae piru sen tiennee mitä eestäsä löytää. Kuitenki on pyhät kohta kärsitty ja pääsee naottimaan etuoekeottaan. Työllä raskaotetut rynnistää työn perrään, meikkä luvanperrään kääntää lonkkaa.

Niihän siinä taas kävi, että usijampi silimäpuoli tuli siitä räeskinnästä. Tuntuu varmaan syvällä?Tuli ikimuistoinen Uusvuosi.

Melekeen sammaan katekorijaan voijaan lukija nuo ilimanaekuset tuikut ja roehut ja mitä niitä on. Monta mökkijä on niihen takija kärähtäny. Sekö lie tarkotus. Vakkuutukset on kohillaan ja pallaahan se talo, varsinnii kun näöttävät vielä pensiinillä tehostavan.

Markkinavoemat kae ne on immeiselle luonu näetä turhia tottumuksija. Tuli on hyvä renki kun seon uunissa tae takassa, mutta palijo huonompi kaveri kynttilän nokassa. Olletikki jos se jätetään yksin palamaan.

Kojin lämpö alakaa käyvvä liijan hijostavaksi jos tuli pihtipielijä nuollee. Siinei kauvvaa yksi mökki paena punasen kukon kieluessa.Nykyset sisustusmateriat ovat kovin syttymisherkkijä. Sillon se varsinki riemu repijää jos tuli tarttuu housunpersuuksiin.

Että kaeken kaekkijaan. Eipä kovin huolettomasti tuohata niihen tuikkujen kaa. Se voe olla se viimenen hetki kun sytyttää!

Tuossa pikkusen annoen valistusta motto no; Parempi pimijässä lempijä kuin tuli hännän alla! -O-