meinaa tämä vanahan vuuen lopetus. Suakel kun kutajaa ja kolottaa ku on pakkanen.

Eipähän se tilanne kummene vaekka vuos vaehtuu, mutta kun ne sannoo, että alaku aena hankalaa... Kävisi tuassii ikkäänkuin totteen.

Toesaalta tämmösen eläkeäijän on  hyvä jotaki kokija kun se elämä on muuten niin tasapaksuva, Siinä mennee aeka rattosasti kun kyhynyttää ihtijään ja kylyvää ympärilleen hilsettä. Se antaa jouluisen olon.

Vaen mitä me näestä, vuan kun polliittisellarintamalla on ny niin hilijasta ei pysty niistäkää irvaeluva kiskaseen. No, Soenihan on aena naorattava pelle. Onn ne immeiset hulluja kun luulee jonku paavinpojan tuovan aotuuven ja ilon.

Täötyy sanuva, mennee liian hyvin jos vielä paremmin mennee. Nyt kaopan kassakonneet kilisee, että pahhaa tekkee. Yhä enempi ja parempaa vaajitaan ja valitettaan kuinka kehenosti mennee.

Maajusseillaki mennee niin pirun kehenosti jos ei oo kymmentä rattoeija pihassa ja pari Mersua. Peltoja siliminkantamattomiin ja  takamettät humisee rahhoo! Navetassa ropotit lypsää sattaa lehemää jopa enempäähi ja tukijaesija tullee sormija koukistamalla satojatuhansia. Silti lissää pitäsi kun naapuri meinaa olla kielenmitan eellä.

Hohhoijaa! Lopettas koko homman helevettiin jos ei tunnu pärijäävän. Alakasi pellaan nettipokerija siinähän seon raha rököllään, tae lottaamaan selekä Kenossa. Vaen valitettaan, että meillä oes paha olo, siitä se pahemmaksi tullee.! -O-