nimittäen Joulusta. Tämä toeseksi viimenen Joulupläjäys. Tais tulla 6 uunituoretta runontapasta päästönä ruutuun. Huomenaamuksi pitää vielä värkätä muutama, sitten on Jouluaihe loppuun käsitelty

-30 asteen pakkasessa tässä hytistään. Se tahtoo jo jäävyttää tuota ajatteluelintäkin, joka puolestaan vaekuttaa siten, että sanoma ei kuluje sormenpäehin. Siitä etijäpäenhän se onnii yhtä tekniikkaa.

Vähänähän se alakaa olla tää 10 vuosikin, seon lähettävä katastelleen mitä se seoraava antaa. Ehkäpä siitähi voes jonku jutun vääntää. Pittää kokkeilla. Mittää syvällistähän ei synny, kuhan ny pintaa raapii! Aeka näöttää jos on näöttääkseen.

Varsin mukavasti on tuo mittarikin pyörinyt. Varmaan joku on käväissyt toisenkin kerran. Se saa taas minut ajattelemaan, että ehkä sittenkin jotakin vaikutusta blogissa käynnissä ollut. Ehkä jopa saanut hyvälle mielelle. Toivottavasti ei kenenkään mieli ole mennyt miinuksen puolelle.

Minä toivotan kaikille blogissanikävijöille nyt jo HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA VUOTTA 2011.  Joulun jälkeen jatketaan! Kiitellen. Oiva.