mutta näen on. Viimestä viijään että hippulat vinkuu. Vaen ei hätää! Aevan koskematon vuos oottaa tuolla nurkantakana, valamiina immeisten  pahhoen jos hyvin käötettäväksi.

Pakkanenki on kuollu, että häävisti 10 astetta on miinusta. Se antaa vaohtija räeskinnälle ja vouhotuksille!

Liekköhän toesta yhtä turhaa touhua kun tuo ilotulitus. Paskat, se oo minkää väärtti. Jokku kuitenki kylyki vääränä kantaa rakettija kaopasta, oottajen innolla kuinka illalla sitte räsähtää. Sallaesena toevona että vahinkon päälle osus vaekka johonki vittumaeseen jätkään.

No leikki leikkinä, vaekka on siinä totiset paekat kun rakettija työntää vasten naamarija ja silimijä häekässee kamala kirkkaos. Tetenki se voe pikkupojista tuntuva mukavalle kun paokkuu ja sähisee, mutta kun jämyt aekuset miehet  moeseen hurahtaa niin se on minusta jo ihime. Kummako se jos sotahulluja riittää?

Ei silti kuki tulukoon omalla paokullaan aotuvaaksi, kuhan ei kukkaa ammu klasista sisälle eikä sytytä kämpppää tulleen.

Kaekista pölijimmäthän ne jo toessa iltana tuntu purkavan oottamisen  tuskaa ja jännitystä muutamiin paokkuihin. Ja luulempa että tännään jo puoleltapäevin on meleko paoketta.

Mulla tässä onki silimäen alla koko surkeos. Tuossa länteen on entiset hiekkamontut jonon on rakennettu urheilukeskus ja kentät. Siinä yön mittaan ammutaan tuhansia raketteja. Sitte raketti jämijä on pihat täönnään ja katot. Saatana.

Vaen minkäs huimille voe? Ei mittää. Niimpä siinä räeskikööt, mutta valitus poekkee jos huonosti käö ja täös korvaos syylliseltä vähinkoesta.

Näen sannoen HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE! -O-