kaohistaa aevan tuassii se kamala mässäely jonka uhuriksi joutuu, vaekkei taho! Mikä helevetin ilo seon syyvä ja herkutella. Seos sopivinta kun ruviskyrsää naamariin ja vettä luikasteeksi. No jo pikkusen sivaltaa jottae leivän päälle. Näen Jouluna.

Eihän se syöminen tee kun ähkyn olon. Juominen on palijo paremmin kohillaan. Aena se alussa iloaste lissäötyy. Sitte kun ryyppy alakaa maestuva hyvälle niin sittehän se on riemu katossa. niin kauan kunnes noutaja tullee tae juotava loppuu.

Ohan itestään selevää että kyrsiihän se kun ei oo osannu ennakkoon varata aenetta tarpeeksi ja niinpä se pahaolo pittää purkaa ympäristöön. Akka tietty on syypää kun ei oo muistuttanu varaston riittävyyttä. Muistutus semmosestä pittää? Ei muuta ku akka pihalle ja pennut perrään. Sehän jo nostaaki mieliallaa melekolaella, että oon minä sentäs meleko poeka. 

Ittetunnon nouseminen antaaki jo viilistä ja muistuu mieleen menneitä urotekoja jolloen on saanu näöttää miehuutesa. Sehän tietty pannee karijahtelleen ja kokkeilemmaan paekkojen kestävyyttä. Varsinnii jos on paokkuraotaa saatavana niin sitä ollaanki sitte jo kova sissi. Ammutaan kaekkija mikä liikkuu, kuten kellonviisarit ja himmeli katossa.

Ai juma, että se näöttää ja kuulostaa hyvälle. Paekkakunnan serifi  kuitenki tullee ilot pillaamaan, akka saatana taas! Loppu Joulu menneeki turvallisesti putkassa. Kohta kae sielläki on viinatarijoelu, näenä suvaetsevina aekoena -O-