vaekkei palijo naoratakkaa.  Näöttää että ne voe olla eessä kovinnii ankijat ajat. Pää on niinsanotusti tullu vetävän kätteen. Ehkä on oltu liian persoja vaatimaan aena vaen uusija tukeja ja palakankorotuksija.

Tuoki seon muuvan naorun aehe. Lentoemot istuu työpaekkasa halapamaehin. Mitä niihen palakkoja on vilahellu lehissä, niin johan 3-4 tonan palkalla jo jotenkin kittuuttaa. Jättää muutaman kalliin mekon ostamatta niin pärijää komijasti.

PALLAANTUMISpäeviä. Hohoo! Eiköhän nuo menne raskaissa bailaamisissa. Vappaa-aeka on raskaampaa kuin työaika.

Näinhän se on monessa muussaki duunissa nykyvään. Jonki näöttöruudun ääressä istua tönöttää päevän ja koettaa saaha ajan kulumaan. Sitten pittää ollakki raskaat huvit kevijän työn vastapaenoksi.

Raskastahan se on elämä. Vaekka hommaan on alakanu iliman ommaa tahtuva, niin pittää se loppuun katella meni syvin tae matalin.

Olemassaolon kevveys riippuu kai lähinnä itestä. Ei parane ottaa maalimanmurheita harteilleen.Luulen että tavan tallaajan tekemisillä ei ole mitään merkitystä. Ei varsinkaan meuhkaamisella ja paikkoja särkemällä.

Päättäjiä moititaan  kauheesti parjaten ja haukkuen. Uskon kuitenkin lapsenomaisesti että päättäjät tekee ratkaisut kokonaisuuden  kannalta katsoen parhaalla tavalla. Palijo viisaammat asijan tunijat ovat laskeneet että tää Irlanti paketin hyväksyminen on pienempi paha. Populisti oppositio puhuu järjenvastaisuuksia jopa laittomuuksia. On asioita joita ei saa läpi. Kompromissi on aina sovteltu lopputulos. -O-