tästä hommelista. Vaekka kohtuuvella on Joulusta selevinny niin eiköhän pije jo tuassii ens viikonvaehe?

Par päeveehän täs on männyhii iliman pahempija näpyttelyitä. Pithän se antoo Joulrauhaa immeisille! Vuan tuassiihan sitä pittee lekrettee mitä sylyki sattuupi suuhun tuommaan.

Joul mänkii ihan iisisti. Koetin välttää ylensyöntijä ja jopa juontija. Molemmissa onnistuin aivan hyvin. Ähky ei rasita eikä pää ou kippee. Hyvä poeka?

Tokhan se Pukki par putellii ruahas. Mitehän lie malttanna olla juomatta kuormasta. Sinetit on pulloessa ehyvet joten aene on ehtaa ja sopivaa lääkekäöttöön.

Suklaatijahan sitä jonnii verran, mutta sehän onnii terveellistä, jopa elämmää jatkavaa tavaraa, että kohtuuvella se muutama rasija tyhyjene ja makkeetahan se on rietas.

Kinkkuosasto jäeki meleko vähälle. Par pientä siivuu. Vaen ku ite alakaa muistuttaa sikkoo, ei passaa lajitoveriijaan naottija.

Vaen ei kae siinä... Panneututtaan tarmolla tähän viimmeseen viikkoon. Poltetaan vanaha loppuun ja aletaan puhtaalta pöyvältä. Seon arvuutus mitä se uusi vuosi tuo tullessaa. Siinäpä se aeka kulluu sukkelaan kun  ihimettellee mualimantapahtummii ja eihän tuota tiijä vaekka jottae suap itehhi viel aekaan. Aenaki tätä Bkokkii pittää ahkerasti täöttää, aenaki niin kauan kun vieraeta riittää. Sitte jos lukijat kyllästyy pittää katastaa jottae muuta. No, sen aeka eijoo vielä ja toevottavasti ei tuukkaa. -O-