vaen talavija se alakaa työntee. 7 askelta jo pakkasta yöllä. Siitä se lähtee. Luntahi on ripotellu että asfaltti on valakonen. Ja onhan sitä lunta katollaki jos on maassa.

Nuhan iskeny yöllä räkäviisariin. Pari nestuukija oon jo märäksi räkiny. Ei hyvältä näötä, kun korvaki meinovaa luppasta ja pikkusen pistääki. Oon koettanu tehä tutkimusta onko se sika tae lintulentsuva. No, ei aenakaa vielä oo siipijä eikä saparo kippurassa.

Eikötuo lie pelekkää syysräkimistä. Rantyvä kulukkuun ja silleen. Ei kae se vaekuta vuan on hyvä syy ottaa toenenki lasi.

Seon niin mukavata nykyvään kun liäkärki kehottaa pikkusen naokkaeleen päevittäen. Pari annostako se oli se sopiva tahti. Jo vaen. Sellanen passaa. humalaa siitä ei tuu, eikä maksakaa poksaha, eikä  - puolelle tuu merkintöjä. + puolelle sitä vastoen tullee merkintöjä palijoki. Tojellisija  tae keksittyjä, kuitenkin täösin itestään selevijä.

Vaekka se viina viisasten juoma onki, niin ei se ryöttä tee pahhaa tollommallekkaa. Veri rupijaa riskimmästi ryntään suonissa. Rintaa lämmittää ja tyttäret tullee mieleen. Suuta vettää hymynmarreeseen ja laolu kirpovaa huulilta. Kippis! Hei ku on mukavata! -O-