huomenta päevee.Tuossii on muanantaepäevä ja puhas päytä. Millasta tavaroohan sitä viikonvarrella pöyvälle nousoo. Senpä näkköö kuhan eletään tuassii etteenpäen. Teemanahan on kuitennii, että oes mukavoo.

Par vierasta plj pahottanna mielesä muutamasta muka rivosta runosta. Hei eihän se ole kuin huumoria1 Haluan irvailla noille nykyrunoilijoille, joillekka rivous on taidetta.

Kiitos kuitenkin palautteesta. Aijon kuitenkin edelleen laittaa monipuolista sikermää elämän eri aloilta. Huumorimielellä kirjoitettu on Jallun ja Mummon jos Töysäntytön jutut. Voitte jo otsikosta päätellä ja jättää lukematta. Kivat teille.

Oli nyt aamupostiin tullut yllätyskin. Joskus 2008 olen ottanut osaa johonkin runokilpailuun. En muista edes millaisilla runoilla. Nyt marraskuussa ilmestyy kilpailun satoa , siis runokirja ja minunkin runoni on mukana. Saan koko kirjan palkkioksi . Ei paha. Kerron sitten kun kirjan saan . Kirjan nimen ja runonkin. Panen sen tänne esille.

Otsikon mukaan . pidetään lippu korkealla ja huumori mielessä. Ei nyrpistellä elämän tosiasioille. Huumori sijansa saakoon. Näillä mennään. -O-