Ny kun meijän pittee suvvaeta suvvaettemattomatki, mihinkää ei sua ottoo riittistä kantoo. Pittää suvvaeta. Pittää suvvaeta raeskaajija. Pittää suvvaeta petoviilejä. Pittää suvvaeta suvattemiattomatki.

Ennenpä sanottiin: Näkö on ku Jumala luo, vuan tavat on kun ite tahtoo. Kyllä kae sitä pitäsi immeisen miettijä kaksi kertoo ennen ko alakaa naesta pimijässä jahtaamaan. Vuan kun se polo perkele suap siitä leiman ohtaan ja saa sieluun vamman. Tokhan semmonen pittee suvata.

Uhuri sitä vastoen ansattoo kovimman tuomijjon. Mitähän suakelin letukka hualaa muvassaan sitä värnäkettä. Ja suakel vielä selevästi haluvaa tulla raeskatuksi. Kyllä ne nartut tiijetään!!!!!!!

Seon kummoo nykyvään. Rikollista pittee suvata ja sietee kaekki sen toelaokset ihimisarvon nimissä, vuan uhuri suap tulla omillaan toemeen ja kantoo kaohuva sielussaan hammaan ikkuisuuteen.

Kyllä ne nuo arvot ovat vilskahtanneet hanuriin. Kaekki rikollinen ja poekkijava on suotavaa ja kannatettavaa, Vuan jos meinoo kunnijoettaa perinteisijä arvoja joutuu häpijäpaaluun ja pilikan kohteeksi.

Ollaanko jossaki elämän tiehaarassa lähetty viärään suuntaan. Kah, mistä tuonkaa tiennee. Suvaitaan vuan ny perkeleesti, kahotaan mihin se johtaa. -O-