noehen syysrunojen kimpussa. Kuinka palijohan noita jo lieneekään. Toivottavasti edes yksi on lukijaan kolahtanut.

Paremmin synkkiähän ne on, mutta synkkäähän se syksy on. Vaikka alkaa kuinka rakentelemaan iloista runoa, niin kohta huomaa jutun vilahtaneen syksyn alakuloisuuteen. Niin kai pitää ollakin?

Noi gookle-haut jotka tallentuu tuonne tilastoihin aina vuorokauden ajan niin nyt tällä hetkellä hauista on reilusti yli puolet syysrunoja. Olen koettanut vastata haasteeseen. 

Onnittelurunoja haetaan myös paljon. Se on aika kapee aihe. Tahtoo tulla uhka, että niistä tulee samanlaisia. Väkisellä alkaa toistamaan teema jopa samoin säkein.

Lastenrunot ovat myös paljon haettuja, Jopa runon nimellä. Siitä ajattelen että joku on halunnut lukea runon toiseen kertaankin?

Kaikenkaikkiaan, monenlaista räpellystä tässä on tullut pantua esille. Jos keskimäärin 5 postausta päivä niin niitähän on jo pitkästi yli 3000????? Melkopaljon? Mutta ei runot lopu. Joka päivä pitää vääntää muutama lisää. Ajankohtasia aiheitahan kyllä olisi, mutta oma riskinsä kovin osoitella ketään tai jotain. Esim. Homous ja kirkko, joku voi pahoittaa mielensä jos niistä irvaileisi?

Näillä mennään ja mikä parasta vieraiden käynnit ovat kasvussa joten hyvältä tuntuu! -O-