eteenpäen näenä ankeina aekoena, kun puhutaan tuutin täyvellä paskaa. Yhä hullummaksi mennee tämä touhu kun pohitaan voeko hommous olla luonnonmukasta?

Täh? Miksi sukupuolet on? Eikö neo ku vakka ja kansi, tae reikä ja tappi. Uros ja naaras on ne peliosapuolet. Kenenkään on turha muuta väettää. Turhaa siihen on uskontoja vettää. Yksinkertasesti hommous on luonnonvastasta. Poikkeus jatkuvuuden ketjussa. Oksa joka on maho!

Luonnossa jatkuvuus on se tärkein pointti! Samaa sukupuolta olevat kuolevat hyvin äkkiä sukupuuttoon. Piruako tuosta niin suurta metelijä pittää. Poikkeavuudet kuuluu luontoo ja lisääntymiskelvottomat saavat olla lajinsa viimeiset.

Minnen pölijällä järijellä ymmärrä miksi asijasta niin suuri haloo on nostettu-. Kirkkoon kuuluminenki on vapaaehtosta, kuitenkin raatohuoltona aivan hyvä seremonia laitos. Surunaikana on hyvä mielenrauhan vuoksi uskoa hyvää ja kaunista,.Jopa kuvitella sellaista josta ei tiedä. Jo alkuihmisillä lie ollut omat riittinsä kuoleman saapuvessa.

Mukavatahan se on meijänkin toisinaan hiljentyä ja ajatella mahottomija. Näöttää että vähitellen kaekki ollaan kuin elukoeta, iliman mittää rajoja. No kehitys kehittyy ommaa rattaansa, vaikka päin persettä. -O-