Tuassii viikko etteenpäen Palijo on virrannu vettä Vantaassa ja lietettä Unkarin myrkkyaltaasta. Kamalan näköstä on sielläe. Tappaus näkkyy sillä seuvvulla vuoskaosia.

Japanissa sattaa vettä ja Formulan aika.ajot on siirretty monta kertaa, Saa nähä voeko aijaa laenkaa. Seon harmi oesi ollu mukavata kahtuva kun romua oes tullu urakalla.

Nyt tuli ilimotus että ajot siirretty huomisaamuun. 4 aamulla on herättävä tsiikaamaan tulleeko vettä yhä ja jääkö koko ajot ajamatta. Se oesi tympijä homma.

On ne jaappanilaeset kovasti innostunneet formulasta. Vaekka vasta aeka-ajot niin kymmenijätuhansija immeisiä oli kattomoessa värijöttämässä vesisatteessa. Kae vielä kaokaaki matkustanu ja pääsymaksut maksanu, Eikä sitte tapahukkaa mittää. Monelle pettymys varmasti.

Kaekkihan ei piittaa formulasta. Minusta se on palijo parempaa kahtua kun jotahi saamerin lätkää, jossa mätkitään kaveria tappomeiningillä.

No, itekuki tykkää jos tykkää mistäkin tae ei oo pakko tykatä mistään.

Nuhanpoekasta tässä meinovaa, että jos pistäs levonkannalta ja ottas nokoset. Tuli 5 noustua kattoon formulaharijotuksia, niitä vielä pystyvät jotenkin ajeleen. Välillä pyörien sukkulana ratalla. -O-