se tuassii viikko män. Eipähän tuossa ehtinnä palijo mittee suaha aekoon. Ei ies ilikeöttä. Vuan toesaalta? Mitteepä sitä pitäs? Kuhan ny olla möllöttee ja henk läpi kulukoo.

Tännään pitäs käyvä erräälle muistuttamassa, että vuosia tulloo lissee. Se kun tuo aeka ei pysähy kenekää kohalla. Mittar alakaa pyörii het ens riäkäsystä. Seon sellanen assii jolle ei mittee maha.

Aevan nuorethan ne päevittellee jotta tulis ikkee lissee, että piäsis paelaamaan ja ryyppeemään. Vuan sennii homman herrat tekköö nyt entistä vaekijammaksi. Pittee olla 18v jos meinovvaa savuttii vetasta.

Eppäelen kyllä, että näenköhän nuo kiellot aottaa.  Kessu tulloo yhä halutummaksi kun kieltoja tulloo.

On se hassuva kun nuorille vaajitaan alentaan äänestysikäraijjaa. 16v siis päättämään suurista yhteisistä asioesta, mutta on epäkelepo päättämään mitä ommaan elämääsä haluvaa.

Pitäs olla selevä peli. Sätkän hinta vaan korkijaksi ja jolla halu on niin vetäköön niin ku rahat riittee. Samote viinan kaa.  Kiellot vaen yllyttee kokkeilemmaan , siinä suap jännitystä elämään kun suap olla varruillaan, ettei kärähä.

Vuan siinäpä kiellelkööt. Sitte paan hanttiin jos kessuttelu meinataan tehä vanahoelle pakolliseksi. Tarkotuksena suaha tilloo - vuojepaekoja, nuorille eläkelläesille! -O-