Vaekkei ou juur riemunkilijahtuksija kuultu. Vaen niihän seon työlkii ellää, kaupal rikastuu..

Enhä mie ou mittää kaupoja tehny, enkä oo rikastunukkaa. En kyllä oo teheny työtäkää, mutta siitä huolimatta henki pihisöö.

Sehän tässä sieppovvaa kun Keno saateri jäe uusimatta, Ja sillon tieteni pittää sattuva voetto kohalle.5.oesi olluna oekein ja 1 erkki oesi jämähtäny pelitilille. Tietysti myös maeninta pelihistorijjaan, että voetto on onnellisesti löytänyt isäntänsä.

Voephan tuosta tietennii olla kauaskantosija seoraamuksija Aevanki arvaamattomija. Saa nähä miten siitä selvennee.-  Seon Herrassa!

Kahtokeepas se kenottaminen on kuin huippu urheiluva. Ootta kae kuulleet kun ne tolokkuna setittää ku eivät voeta, että rytmi menisekasi?

Sama seon Kenossa, voettorytmi mennee sekasi,. Paha siinä on ennää jamuta eoron laetaan kiinni jos ei satu askelmerkit kohilleen.

Minä kun oon kenottanu yhellä rivillä tässä kohta vuuen päevät. Saldo alakaa olla miinuksella parikymppiä. Vaikka yksi voitto 200 E ja pari 20 ja 1-4 E potteja on tukkunna joka viikole, mutta sinne se vetasee omasa poekkee 7. E viikossa.

Aina ei voi voittaa on klisee , mutta se on fata, että aina noissa peleissä häviää. Peli kuin peli. Potin vie pelinpyörittäjä! Rahamiehen luonahan se rahan koti on. Väärinhän niitä onnettomija seteleitä on tukkija pimijään lopakkoon, siellä yksin orpona olemaan.

Joten kaekki hyvin niin kauan kun ei se pääpotti yuke. Sitte ei tietäs missä käsijän pitäsi ja miten menetellä ennestään tuntemattoman tekijän kassa. Pittää miettijä! -O-