Tässä oon miettinnä että miten tuota suhtaotusi tuohon jääviyskysymykseen!  Kovin häävihän sitä ei oo, vaen jäävi saattari olla siinä mielessä ettei tajjua asiasta mittää.

Minun mielestä se pitäs jokkaesen jäävätä ihtesä jos ei asijaa ymmärrä. Ei se semmonen käö, että tulukuttaa vaekka ei taijjuu asijan seoraoksija.

Näempä ollen kun päätöksijä tekevät semmoset vallankäöttäjät jokka asijaa tuntemattomina suhtaotuu siihen tunteellä. Mehtään mennään.

Niin kun moni vaatii kansanäänestyksiä: PAH! Mitä tavan Taavi tietää nykysistä teknisistä projekteista? Ei kertakaikkiaan mittää. Jos sitten kansa äänestäs, se olisi katastrohvi!

Samonhan seon evuskunnassa. Polittisen katsannon mukaan äänestetään, vaikka päätös saattaa vahingoittaa kokonaisuutta.Tarpeetonta porukkaa kaikki tyynni! Kallis ja tehoton sakki.  Poliittinen juoniminen pilaa kaiken!

Tojellinen asiantuntevuus kehiin. Mitä jokin mökin mummo tai vaari älyvää suurista asijoista? Ei mitään. Ei ne jäävää ihtijään vaekkeivat tajua mistää mittää, niin ku en minäkää. Kuitennii pittää jotahi tolokuttaa, nämä ny ei taija kansantulloon vaekuttaa? Heko! -O-