tässä on tuo mittari pyöriny. Kiitosta vaen teille lukijani. Moni on tullu uuvestaan jos lienee aevan uusijakin. Kovasti mukavalta tuntuu kun räpellykseni ovat kiinnostaneet.

Meleko monta runonpätkää täältä jo löytyy. Noista gooklen hakusanoista yritän ottaa vinkkejä mikä asia milloinkin immeisten mielissä on.

Yhteenaikaan yli puolet hausta oli Onnittelurunohakuja. Tällä hetkellä on mielissä eniten syysrunot. Lastenrunot ovat kokoajan hakusanojen aiheena. Hakusanoja on päivittäin 30-40 tällä hetkellä

Vuodenajat ovat siitä hankalia aiheita, että runot alkavat toistaa toisiaan. Pitäisi keksiä uusia näkökulmia. Niitä vain on vaikea löytää.

No, ei välittää jos tulee toistoa, aina niihin uuttakin löytyy. Ehkä lopuksi löytyy jo se parempikin runo?

Kuitenkin kaikkiaan, hauskaa niitä on rustata. Toisinaan se on jopa helppoa, toisinaan kuin kivirekeä vetäisi. Se on tätä.

No, eipä tässä tämän kummempaa. Piti vaan luoda katsaus tämän hetkiseen tilanteeseen. Blogin tilastojen katselu saa aina ajattelemaan monenlaista. Niinkuin sekin että blogia luetaan urakalla. koska käviöiden blogissani yhteensä viettämä aika on ollut parhaimmillaan yli 8 tuntia päivä? Minusta aika paljon? Näillä mennään.! -O-