kun kahtoo noeta nykysijä töllöohojelmija. Toki niissä on katottaviaki. Vaen nämä uuvet sarijat varsinki kyrsii. Mikä helevetti siinä lienee syynä että kaekki pervo ja epäsovinnaen pakataan jokkaeseen.

On homua ja lespuva ja siltä välilta. On BB jossa kuulema paneskellaan jopa julukisesti. Enpä oo narraostakkaa kahtonu.

Eihän siinä mitää jos homma oesi huumorrija ja pelleilyvä mutta kun ne kaoppaa kaekkee poekkeavuutta suositeltavana ominaesuutena.

Vaen ei siinä mittää. Nyhhän se tännään alakaa se paras sow joka on sitä oekijaa tosiTV. Sitä kahtoo mielellään kun siinä ei nosteta kuitenkaan pääasiajksi sukupuolisuutta.

Onhan niillä tosin se sukupuolineutraali avijoliitto?? Voe saakeli, on niillä herrolla huolet. Eikö tuo ite kuki tykönään tiijä mitä siellä jalakojen välissä on? Jumankaota!"

Muuten taetaa tula kaonis ilima. Karhut kuulema nälissään kahtelee purtavaa. Mieluummin kae immeisen läskistä kankkuva. Pelekohysteerija on vallannu koko kansan. Kaekki lukihtee ovet ja ikkunat ja mahollisuuksijen rajossa hakkeotuu paekkaan johon kaohija peto ei pääse nappaamaan.

Kaohijan ressaavaa on tämä syksyinen aeka. Kuolema vaanii joka kolokassa, on pimijää ja märkää, eikä tiijä miten olla, miten eleä?

Vaen eipä tässä panniikkia. Matuva koukkuun ja koukku vetteen tuli saalista taekka ei. Näellä mennään! -O-