immeinen oekein tajuva noehen viisaehen ja voemakkajen vouhotuksija. Varsinnii tuo metija ja ylleesä uutisoentihan on nykyvään syvältä perseestä! Onneton on se immeinen joka niihen kohteeksi joutuu.

En usko että Vanhanen on sen suurempi roisto mitä kukaan muukaan politiikko. Varmasti erreöksijä on sattunut jokkaeselle. Niitä kun sattuu omassa elämässä, pienissä ympyröessä, saatikka sitten niille jokka ammatikseen tekevät päätöksijä.

Immeinen on erehtyväenen ja lehemä märehtiväenen tiesi jo vanaha mies, eikä nostanu suurempata metakkata, mutta nykyvään jos ei mokaa niin keksitään huhuja ja niitä paisutetaan, vaikka se alkuasia on varsin mitätön.

Minä ainakin olen korviani myöten täynnä tätä Vanhasta. Antasivat jo miehen olla.  Varsin hyvin hän hommansa hoiti. Ei Matti ole ainoa jolta pillu panee pään sekeisin. Naisjutut kai olivat Matin pahin väärinarviointi, samoin kuin Kanervan.

Toki pitää tarttua mokauksiin, mutta ei niitä pitäisi koko ajan kun mies vilahtaa maisemissa, heti penkoa taas kaikki tekemisensä taas kerran esille. Yöks.

Kaippa se on sitä politiikkaa jota ei tavan tollo ällyä. Ja vapaaehtostahan se on katella ja kuunnella, mutta tulipahan tuos töristyä. -O-