taaskaan nämä hommelit. Ny ku muka on aototon päevä! Mihi helekutissa sen tuon kaaran ykskaks lykkevvää? Merreenkö? Vaeko sulatusuuniin? Vaen entäs huomminen. Se taas oes herrojen toeveihen vastanen, ku oesi toenen aototon päevä. Yhestä oli puhe.

Kyllä kae se meleko tarpeeton keksintö tuo aoto on? Pittää immeisen köyhänä ja monelle seon tappavampi ku myrkkypiikki.

Aatellaampa jos ei autova oesi? Siinähän kävisi ku Moosekselle. Tarkotan kaoppaasijoehen suhteen. Jos asijakas ei mee kaopan luo niin kaoppa tullee asijakkaan luo.

Jopa oesi Siwaa ja alepaa ja littijä ja muita pienijä kaoppoja nurkat täönnä ja kaoppa kävis.Oes ihimisillä sitä rahhoo kun se aoto eijoes kaekkija syönny.

Minkä aoto syö voesi niillä rahhoella heiitäötyvä ihän ölöviksi. Nätisti elämällä ne aotomenot kattasi komijasti vaekkei tekis mittää.

Entäpä tiet. Niitei tarvihteisi kun mopolla saattaa pyyhkästä vaekka kinttupolokuva.

Miten ne hienosti sannoo lokistiikkako kärsii? Mitä sitä Lyyti tyhyjää. Hevosta riittää ja pierunkatkuva. Löytyskö hevosmiehijä? Seon jo arvuutus.

Näen aotottomanapäevänä voesi tietenki panna loton vetämään. Seon launataena 7milliä näpissä. Sillä sitä voesi ostaa jo muutaman Mersun. Eipä tulis aototon ajatus mieleenkää! -O-