vaekka yöllä olihi meleko meininkijä. Ei siinä marketin uuvenvujen leikkileimakset oo mittää, mitä yöllä oli tuo taevaallinen meininki.

Kahtelin oekein urakalla kun luonto näötti, että täältä pesee jopa huuhtelee. Ei se kerinny hetikää joka leimahukselle etes jyrinää pittää.

liekö ne olleet osaksi niitä elosalamoeta. Joka tappaoksessa komijaa oli kattuva luonnon myllerrystä. Vettäki tuli enemmän kun Esteriltä.

Tuskimpa se vielä tähän loppuu?  Näyttää tulevan lämmin päivä nytkin, että eiköhän illalla näytelmä toistu.

Sehän on taas maanantai ja koskematon viikko eissä. Tai ohan tuosta jo maistijaiset haukattu. Entiseltähän tuo maistuu. Tae paremminnii nukuttavalta. Yöunet jäi tosi vähiin. Semmonen tunne , ettei jaksasi kättä nostaa, Jos ei ala homma pelittää, niin sohva kutsuu. Ei tarvii univajetta kantaa. Näkkyypä.

Kuntsikansatulaan kun hyppää, siinä unet karisee. Niinpä taian tehä. Sen pyörän kaa ei telo ihtijään. Oikijan pyörän kaa tuolla liikenteessä arpapeliä. Varsinki kun koulut alakaa. Tullaan 4-5 rinnakkaen kapijalla p-tiellä. eikä varmasti väistetä. Vanha saa ajjaa pöhelikköön. -Vara on viisaotta, eikä vahinkon enne. O-