vaekka tiukille se ottaa. Välliin jotennii, välliin ihan jumissa. Seon tätä. Vaen kyllä se siitä kun aekaa saa!

Eileillalla täällä Kempsussa olivat teheneet meleko kokon. Joellaki aekataolu pahasti perassä. Jussi meni jo. Komijat oli savut kun aotiotalonpihalla vanhoja rautatievaunuja ja vanhoja autonrenkaita, ne oli joku joutilas tuikannu tulleen. Vae oesikko hijastajunen salama leimahtanu päevijen päästä. Mikä nämäki tiennee.

Yöllä muuten on jo aika pimmeetä. Keskiyön tietämillä punkkaan haakuroen niin melekeempa oesi navikaattori pitäny olla. Kae se pimijässä toemii?Täh!

Ne alakaa olla ilikeyvventekijöellä taas kulta-ajat menneillään. Pimijänkähämässä voijaan tehä vaekka minkalaesta elleskaappija. Vaen meleko varmasthhan siitä kiinni jää. Kovin harvon täyvvellinen rikos onnistuu.

Kyllä tänäpäevänä on tavallisen amatöörirosvon vaekija toemija kutsumuksessaan. On sormenjälet ja Dnaat ja mitä kaekkija lie joella vaekeotettaan rehellisen rorvon ammattija. Ei kun lakko päälle ja pirunmoenen mielenosotus niinku tuonnon tää Tarjan porukka.

Oekeotta rosvoelle ja muille hurahtaneille, se on päevän sana. Sitähän meijän pitää noutattaa, että me kelvollisia olisimme. Mihin? Tietääkö Pukramo? -O-