vaekka susi ei luista ja sauvat on katki. Sompat soekijana kuitennii mennään niin että vitikko ryskää ja syksynenluonto saa aevan uutta säpinätä. Taevaalta sattaa millon mitäki ja tilanne lähi aekoena pahenee. Alakaa rätkijä ränttää ja jalaksarätin kokosia lumija.

Sittehän neon vitsit vähissä. Muahan tuo ei kuitenkaa koske kun minnoon ennestään jo tavan totinen poeka. Eijoo suu menny virneeseen sen jäläkeen kun huomasin kuinka surkijassa jamassa loppaalinen maaliman tilanne on.

Se kun tämä meikkä on niin pirun pölijäke että kaekki pittää ottaa niin vakavasti. Kaekenmoenen vitsaelu ja iroija on mulle aevan vierasta. Vaen minkäpä sille voe kun se on sukuvika jos se ei suksi luista.

Oesi tietenki suureksi avuksi ja mielenvirkistykseksi jos tuo pipo heittäsi kiristämästä.  Naama punasena sitä yrittää viskata koko pipon sinne missä ei pippuri kasva, eikä aorinko paesta eikä kuu kumota. Vaen mihin koera kirpuistaan?

Vaen siinä sitä pittää mennä riehkasta etteen päen vaekka ei meno päätä huimaa. Liikettä on kuitenkin havaittavissa jos pitemmän aikaa panee seurantaan.

Anteeksi! Tää oli tökerö vitsi! Seon mulla tämmöstä. Ei tiijä itkijäkkö vae naoraa.  -O-