vaekkei järki päätä pakota. Vaestonvarasesti mennä jöllötettään päevästä toeseen. Aevotoemintaa eijoo juuri havattavissa. Pelekkää entisen toestuva ja klisseijen heittoja.

Vaen niimpä se taetaa olla kaekilla muillaki tilanne? Neroja ei ole eikä taija ennää tulla. Tietuva tietenki on jonka nerot on aekanaan keksineet. Niitä tietoja päntätään päähän urakalla, hyvällä tae heikommalla menestyksellä.

Näetä jäläkiviisaeta sensijjaan on aevan pilivin pimmein. Monen huulilla lentelee; Johan minä samon! No, eipä oo välttämättä sanonu. On vaen ollut luonteesa mukasesti uuvistusta vastaan.

Joka asijassahan on näetä taka-askeleita ja ennalta arvaamattomiaja seikkoja joijen loesteella jäläkiviisaat paestattelee.

Tarkotan tällä tuota narkolepsiaa. Ei kukaan ole ennakkoon arvannu kaikkia riskejä. Maalimanlaajusesti hyväksytty tuote aiheuttaa meillä jotain sivuoireta, niin jäläkiviisaat huutaa, että jo sen tiesi! Oisi pitänyt ottaa se kallis rokote? Parempi? Tae ei rokottaa ollenkaa.??

Jos taas ei olisi rokotettu ja epitemija oes tappanu paljon, niin viisaat olisi huutanut. Kun ei huolleta kansan terveyttä. Teki niin tai näin aina väärin päin. Vaikejaa on päättäjän homma! -O-