Vaekka se on taas vaekijjaa. Kyllä se tuo roppa tuntee nuo matalapaeneet. Viime yö meni melekeen kolotusta kuunnellessa. Vaen niin siitäki selevittiin vähin noetumisin.

Nyt näöttää olevan ulukona meleko vilakkaa. Vaen +3 näyttää mittari vaikka Arska jo paestelee. Syksy se on , pakko se on uskuva.

Runovahan tuota on pukannu vaekka minkä sorttista. Ja eilen kirijotin jo romskuakin jo 5 sivua. Se tarinointi on ollut jotenkin jumissa, mutta nyt irtosi kohtalaesen heleposti.

Sitä oon miettiny, jotta joko tuon jättäis julukasun poekkee. Jos tään yhen vielä niin tulisi 15, eikö se oo jo meleko palijo. Markkinoentiin pitäs kiinnittää enempi huomijota, mutta paskat. Siinä on eholla. Tillaa joka tillaa, mitäpäs minä noeta tyrkyttään. Tietenkihän seoesi mukavata jos kirijat menisi kaupaksi. Jospa se syksyn tullen alakaa myynti parata,. Kesällä ollu aika hiljasta.

Tokhan mulla on montakin tarinaa alotettuna.  Syytinkitarina on aika pitkällä. taitaa olla toista sataa sivua jo koneella. Puolet lisää, niin se olisi siinä. Ans kahtoo miten ens vuuen puolella innostuu.

Tää bogihan tuo menee hyvään suuntaan. Vieraita on ollut yllättävän runsaasti. Onnittelurunot on näkyy ylivoimaisesti Google-haun  hakusanana.  Niitä pitää sorvata tuon tuosta lisää!

Palataan huommenna. -O-