ja päästy jo elokuulle. Sehän onnii korijuukuukausi. Nimittäen savon. Lieneeko siinä sitte korijaamista.

Meikällä ei ainakaa oo savonkorijaamista. Kun ei satua, ei korjaamistakaan. Olisihan se mukavata korijaella laarit täöteen, se tuntuu rinnassa hyvältä kun on jotahi onnistunu saamaan aekaan,

Vae mistäpä sitä lehemättömälle voeta ja hevosettomalle makkaraa. Sitä meetvurstija!? Siihenhän niitä ruoskanjäläkijä on piilotettu. Vaen mitäpä me makkarasta kun on kokolihhaaki.

Laskurihi on mitannu yhä parempija lukuja ihteesä. Mukavaa kun ootta kiinnostunu mun tuotoksista. Se kai onkin mun satonkorjuuta - numerot laskijassa?

Se riittää vallan hyvin, tuskimpa näitä kirjottaisin jos laskija ei hievahtaisi muutamaan päivään.

Kun seuraa noita tilastoja voi tehdä monenlaista johtopäätöstä. On niitä jotka uskollisesti käy päivittäin. On niitä jotka sattumalta kurkistaa. Ja niitä on valtava joukko ettei käy ollenkan, Hyvä niin. Se on valinnanvapautta.

Tilastot vahvistaa että onnittelurunoja halutaan. Niitä panenkin jokapäivä toistaiseksi. Katson tuolta tilastoista mitä on eniten haettu ja koetan antaa mitä halutaan.

Huumorirunot ovat eniten haetut. jotakin 60%. No oikeastaan kaikissa runoissani on se pieni huumorinpoika kurkkimassa. Ainakin pyrin siihen. Kiitos lukioilleni! -O-