vaekka ei tuo taho tännnään onnistuva mikkää. Missä mättää? Sen kun tietäsi. Suakeli oesi ollunna parempi jiähä punkkaan. Tässä kun leskenä koetan hommia niin vaekijaa se on.

 Vaen mitäpä näestä arkisista. Pyhäki taas kerran tulossa huomenna jo aatto. Syksyki siinä on jo huulella. Ei naurata se seikka ainakaan meikää. Talvi ja pakkaset kyrsii. Ei näytä Suomi kesämaaksi muuttuvan.

Kovinhan nuo immeiset näöttää olevan raohattomia. Taas on ajeltu autoilla että henki katkolla. Puukot on heiluneet ja pyssyt paukkuneet ja tämähän on vain kaiken alkua. Paniko kuuma kesä immeisten aivaot kiehummaan? Voe se olla niinnii.

Raakaksi on homma menny. Siitäkö johtunee kun tuolla töllössä pyörii kymmeniä opetusfilmejä joka ilta ja joka kanavalta. Ei voi olla vaikuttamatta immeiseen tuo raakus mitä töllö suoltaa.

Väkivalta filmit pitäisi varustaa varoituksella. Tai eipä taida sekään riittää. Moni vaan elämänsä pilaa ottaessaan mallia väkivaltafilmeistä. Eikä se varmaan lopu, kun rangaistus on oikeastaan palkitseminen. Varma ilmainen toimeentulo. Loisto kämppä töllöineen monipuolinen ruoka ja yksilöllinen huolenpito terveydeb ja opintojen suhteen. Uhri sen sijaan saa kärsiä kaikki kolhut nahoissaan, usein vielä 2metriä hiekkaa naamallaan. -O-