ja elä se mittää! Tuassii on uus päevä. Kuijeista en puhu mittää ku minnoonn totinen poeka enkä pahemmin ala riemuhuutoja huuteleen, vuan ei kuitenkaa itkuvirsijäkkää veisaeleen.

Seon perijantae ja 13. Sanovat jotta se oesi kovinnii epäonnen päevä. Paskan marijat oo päevää kummempi.Kuitennii varultahan se vieras koeraa lyö. Näen ollen pittää vältellä mustija kissoja, tikarappujenalusija ja mithän kaekkija niitä olikaa? Ihan vaaraton päevä, pittää vaen hallita ne ehkäsykeinot. En tiijä aottaako katumuspilleri. Kah, kukapa kieltää kokkeilemasta? Kokkeilun tulokset vaen sitte julukisuuteen, ei mäne sekkää kokkeilu hukkaan.

Tietennii sitä suattoo kokkeilla vaekka piälläänseisontaa, kuan välliin kulukee immeistennii laella. Ei mäne ver piähän, eikä kusi.

Monenlaesta mahollisuuttahan on suaha ihtesä nolatuksi, kuten vaekka alkaa kirijotella tämmöstä puutaheinää plokissa.Vae haetanneeko se jos ei yritä olla viisaampi ku onkaa. Rima on hyvin matalalla ja ylitte pääsee jos ei tennari tokkää ja lopun sen jo arvovvaa miten sillon käö, taekka sitten ei.

Se tämä plokittaminen on niin mukavata, ettei sitä malta olla tekemättä vaekkei ossaakkaa. Koettaa vaen jotahi pistää eholle, niin täyvestä männee, vae männeekö?

Oon minä tosin huomannu kehenompijaki tekeleitä kun tämä omani. Meikällä ei aenakaa oo puutetta päevityksistä, kun teen sen monesti päevässä. Koettakaa kestää! -O-

J.k Outtahan työ huomannu, että tuossa laetapalstalla on linkkejä kirjakaoppoehin joesta saa ostaa minun kirjoittamaa - enemmänkin! Osa linkeistä ei näy enää vievän suoraan mun kirjoihin, mutta naputtelee hakuun mun nimen niin jo rävähtää kaikki14 esille. Siitä vain tilaamaan. Se olisi varsin ansiokas teko nuorta, köyhää taeteilijjaa kohtaan. Kannatuksen vuoksi kannattaa muutama kolikko nakata, että tämä sormi pystysi tökkimään uutta tekstijä. Kiitos kaikille kutsun kuulleille! -O-