monenlaesta juttuva tuohon näöttimeen on pakerrettu. Suurimmaksi osaksi ovat vanhaa konneensielusta tempastuja. Osa saattaa olla käsittämätöntä, mutta ne liittyy tiettyyn ajankohtaan ja silloin olleet relevantteja?? Hehheh, mitähän sehhii merkinnee. Välijäkö lie hällä, sanoo hän!

Tuo Meijänkylä tietennii on semmonen epämääräenen homma. Runot ei oo loogisessa järijestyksessä, että moni aattelee mitä, mitä! Samoten nuo eri virtuaalihahmojen seikkailut, Voihan niitä tulla kahteenkin kertaan, vaikka koetan merkitä tekeleen joka jo on blogissa. Mutta muistaakos hokara aina. Voin kertoa; Ei muista . Anteeksi pyytelee hän! Tai mitäpä noeta pyytelee? Kertaos on oppimisen äeti? Vae liekö?

Onnittelu ja Lorut on aivan tuoretta tavaraa. Ns. hihnalta siepattuva. Monesti puolivalmiina, mutta jos joku haluaa käyttää voi virheet korjailla.. Kyllä niistä sitten tulee kelpotavaraa. Tosin kirjoitan mitä mieleenputkahtaa, joten kaikkea ei kannata ottaa kovinkaan vakavasti.

Ystävien määrä, jotka sivullani käy, on kovassa kasvussa. Sitä tervehdin suurella ilolla. Se saa sorvailemaan riimejä ja hulluja juttuja lisää. Kiitosta kävijöille! -O-