melekolaella, kun tuo kaekenmoenen ropakanta tullee yhätärkijämmäksi uutisoennissa. Muka tottuuksija kuullaan yhestä toosasta ja toesessa sanotaan melekeen päenvastasta,

Kovasti sitä vaajitaan immeiseltä sinnijä mitä uskuva ja mitä ei. Monenmoesta hihhulija kulukee ympäriisä ja houkuttellee liittymään porukkaasa. Monihan niihin luikahtaa, katumus tulleeki sitte myöhemmin.

Pahimpija lienee nuo uskonnolla ratsastavatporukat. Niijen houkutukset kun kohistuu vanahoehin immeisiin joella ei järki oo kirkkainta ennään. Kuitenkin sitä omasuutta on jota nämä saalistajat himottee.

Niin ku nämä kiantolokitki. Tietääkseni niillä on Suomessaki jo lonkeroeta? En kyllä tiijä, mutta mitäpä ei Suomeen suuresta maalimasta tuotas.

Kylymää on kyyti siinäki porukassa, aenaki Amerikassa. Raha kelepaa ja kaoniit nuoret naeset. Niitä pomot käöttää sitte petikavereinaan. Antaa pittää, että pääsee sinne Taevaan illoon Jeesuksen morsijammeksi. Voe Luoja armaha sitä hyväuskosuutta.

Sitä on perin vaekija ymmärtää mikä tolokutki immeiset saa hurahtaan moesiin porukoehin. Aena uusija ihmejeesuksia nousee huijaamaan  yksinkertasia jokka Taevaanilon toevossako? Meeppä näetä ja tiiä. -O-